ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αθήνα όπως… Κολομβία: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών συμμορίας ναρκωτικών πίσω από την αιματηρή συμπλοκή με τους τρεις νεκρούς

Πυροβολισμοί και καταδίωξη στο κέντρο

Αθήνα όπως… Κολομβία: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών συμμορίας ναρκωτικών πίσω από την αιματηρή συμπλοκή με τους τρεις νεκρούς

Η εξάρθρωση μιας συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών τον περασμένο Μάιο, μέλη της οποίας ήταν δύο από τους νεκρούς Αλβανούς της χθεσινής συμπλοκής και ένα ραντεβού στα Κάτω Πατήσια για να ξεκαθάρισμα λογαριασμών κρύβεται πίσω από το μακελειό με τους τρεις νεκρούς και τους δυο τραυματίες αστυνομικούς στην Αθήνα η οποία πλέον μετατρέπεται σε πόλη άκρατης και βίαιης εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μοναδικός που είχε όπλο και πυροβόλησε ήταν ο άνθρωπος που μετέπειτα έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στους Αγίους Αναργύρους.

Ο συγκεκριμένος ήταν κατώτερο μέλος της συμμορίας που εξαρθρώθηκε, ενώ ο άντρας που υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί ήταν ο αρχηγός.

Το ραντεβού δόθηκε προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιος εύθυνεται για την εξάρθρωση της σπείρας και όταν ο πιστολέρο είδε ότι ο αρχηγός δεν ήταν μόνος αλλά συνοδευόταν από άλλα ατομα έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Οι δράστες ήταν σεσημασμένοι για ναρκωτικά.

Θεοδωρικάκος: Η ΕΛ.ΑΣ. δρα αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα

Πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε ξανά τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών στο αιματηρό περιστατικό στην Αθήνα.

«Έκαναν το καθήκον τους με αυτοθυσία σώζοντας ζωές. Είναι καλύτερα στην υγεία τους οι δύο αστυνομικοί, έχουν χειρουργηθεί. Σταθήκαμε στο πλευρό τους και στο πλευρό των οικογενειών τους», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος εξερχόμενος από το νοσοκομείο 401.

«Ένα σαφές μήνυμα. Η ΕΛ.ΑΣ. δρα αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα» υπογράμμισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βρισκόμουν στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα και παρακολούθησα ζωντανά από τον ασύρματο τα τεκτενόμενα. Οι Έλληνες γνωρίζουν και πρέπει να γνωρίζουν ότι οφείλουμε πολλά στους αστυνομικούς μας», τόνισε ο υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.