ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αθήνα: Συνελήφθη 40χρονος Αιγύπτιος που βίαζε επί τρία χρόνια την ανήλικη κόρη του

Η τελευταία φορά που την βίασε ήταν την περασμένη Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Αθήνα: Συνελήφθη 40χρονος Αιγύπτιος που βίαζε επί τρία χρόνια την ανήλικη κόρη του

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη ενός 40χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος βίαζε την 14χρονη σήμερα κόρη του τα τελευταία τρία χρόνια.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, ένας 40χρονος συνελήφθη στην Αθήνα με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση.

Φρίκη με τον πατέρα-τέρας που βίαζε την κόρη του από τα 11 της χρόνια

Ο δράστης, Ε.G με καταγωγή από την Αίγυπτο συνελήφθη από άνδρες της Άμεσης Δράσης.

Μάλιστα ο 40χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται πως βίαζε την ίδια του την κόρη τα τελευταία 2 με 3 χρόνια.

Η τελευταία φορά που την βίασε ήταν την περασμένη Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ακολούθησε η καταγγελία και η σύλληψή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα έρχεται σε μια στιγμή που η χώρα συγκλονίζεται από την φρικτή υπόθεση βιασμού και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, από τον 53χρονο Ηλία Μίχο ο οποίος την βίαζε και εξέδιδε το παιδί σε παιδοβιαστές έναντι αμοιβής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.