Αυξάνονται οι ξαφνικοί θάνατοι: Πέθανε 47χρονος στη Λακωνία – Τελείωσε τη βάρδιά του & ξεψύχησε

Καθώς κατευθυνόταν στο σπίτι του ένιωσε αδιαθεσία και μετά από λίγο κατέληξε

Αυξάνονται οι ξαφνικοί θάνατοι: Πέθανε 47χρονος στη Λακωνία – Τελείωσε τη βάρδιά του & ξεψύχησε

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της 43χρονης αστυνομικού στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, και εκείνον του 45χρονου ψυχιάτρου στην Αθήνα, στη μακρά λίστα των απωλειών, έρχεται να προστεθεί ο θάνατος ενός 47χρονου εργάτη καθαριότητας στο Δήμο Ευρώτα, ο οποίος πέθανε αφού είχε ολοκληρώσει την εργασία του στην αποκομιδή απορριμμάτων.

Ο υπάλληλος με καταγωγή από τις Κροκεές προσήλθε κανονικά στην εργασία του χθες Τετάρτη 17 Αυγούστου, την ολοκλήρωσε και καθώς κατευθυνόταν στο σπίτι του ένιωσε αδιαθεσία και μετά από λίγο κατέληξε.

Ο 47χρονος ήταν συμβασιούχος στην Καθαριότητα του Δήμου Ευρώτα.

«Όλοι στο Δήμο Ευρώτα είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Δημήτρη Κάκκα. Ο Δημήτρης ήταν συμβασιούχος στον τομέα Καθαριότητας και ιδιαίτερα προσφιλής. Ο πρόωρος θάνατός του μας βυθίζει στο πένθος για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, εργαζόμενου και φίλου.

Εκφράζοντας προσωπικά την οδύνη μου, θα ήθελα να μεταφέρω στην οικογένεια και τους οικείους του τα θερμά συλλυπητήρια όλων των εργαζόμενων στο Δήμο Ευρώτα», αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνθήκες θανάτου του 47χρονου δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα και διερευνώνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.