
Ιδιαίτερα αυξημένες είναι οι παράνομες μεταναστευτικές ροές το τελευταίο διάστημα στον Έβρο με τους συνοριοφύλακες και τους αστυνομικούς να προχωρούν σε δεκάδες αποτροπές εισόδου στην Ελλάδα.
Είναι ενδεικτικό πως πληροφορίες αναφέρουν ότι καθημερινά πραγματοποιούνται 200-300 αποτροπές μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα. Ο διασυνοριακός ποταμός παρόλο που είναι ακόμη άνοιξη, παρουσιάζει σε πολλά σημεία χαμηλή στάθμη, που «αγγίζει» μόλις τα 50 εκατοστά, ενώ σε ιδανικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι 2 με 2,5 μέτρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Β.Ζελένσκι: «Δεν θα υπάρχουν πλέον σχέσεις μεταξύ της Ουκρανίας και της Συρίας»
- Σ.Τσιτσιπάς: Χτενίζει τα μαλλιά του για 20 λεπτά – Πριν τοποθετήσει μια φυσική μάσκα (βίντεο) για την προστασία τους
- H Τσεχία στέλνει στην Ουκρανία δύο αναγνωριστικά drone «Bivoj»
- Telegram Community: Ένας ακόμη τρόπος για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα από το Pronews.gr

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.