ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διάσωση φουσκωτού σκάφους με 4 επιβαίνοντες στη Σύρο – Παρασύρθηκε από τους ανέμους

Το σκάφος είχε ξεκινήσει από τη μαρίνα των Αγκαθωπών

Διάσωση φουσκωτού σκάφους με 4 επιβαίνοντες στη Σύρο – Παρασύρθηκε από τους ανέμους

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε σήμερα το μεσημέρι φουσκωτό σκάφος στη Σύρο και συγκεκριμένα στον Όρμο του Φοίνικα.

Το σκάφος είχε ξεκινήσει από τη μαρίνα των Αγκαθωπών, ενώ λίγη ώρα αργότερα εξέπεμψε σήμα κινδύνου, συγκεκριμένα στις 15:15.

Άμεσα σκάφος της Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας Κυκλάδων -η οποία έχει σκάφος που εδρεύει στη Σύρο- ενημερώθηκε και σε συνεργασία με το φυλάκιο του Λιμεναρχείου στον Φοίνικα έφθασαν στο σημείο όπου βρισκόταν το σκάφος.

Το φουσκωτό σκάφος εντοπίστηκε στην παραλία «Κόκκινα» στην οποία είναι οδηγηθεί λόγω των ισχυρών ανέμων.

Σε αυτό επέβαιναν τέσσερα άτομα, και όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζουν συγχαρητήρια για την άμεση επέμβαση λιμενικού και Ακαδημίας ναυαγωσωστων οι οποίοι απέτρεψαν τα χειρότερα και μέσα σε μόλις πέντε λεπτά με συντονισμένες ενέργειες βρέθηκαν κοντά στο σκάφος όπου και το ρυμούλκησαν με ασφάλεια στη στεριά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.