ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Diehl: «Τα γερμανικά συστήματα αεράμυνας IRIS-T SLM έχουν 100% επιτυχία στο Κίεβο»

Τι αναφέρει η γερμανική εταιρεία παραγωγής τους

Diehl: «Τα γερμανικά συστήματα αεράμυνας IRIS-T SLM έχουν 100% επιτυχία στο Κίεβο»

Η γερμανική Diehl Defense ανακοίνωσε πως τα δύο συστήματα αεράμυνας IRIS-T SLM που διαθέτει η Ουκρανία, αναχαίτισαν με επιτυχία 110 ρωσικούς πυραύλους cruise και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

«Τα συστήματα έχουν επιδείξει ποσοστό επιτυχίας 100% στο Κίεβο. Οι Ουκρανοί είναι απόλυτοι επαγγελματίες», υποστηρίζει η εταιρεία.

Η Diehl σκοπεύει να αυξήσει την παραγωγή σε οκτώ συστήματα αεράμυνας ετησίως στο εγγύς μέλλον, διπλασιάζοντας ουσιαστικά την τρέχουσα παραγωγή.

Η παραγωγή πυραύλων IRIS-T SL προβλέπεται να αυξηθεί σημαντικά φέτος, να διπλασιαστεί σε σχέση με το επόμενο έτος και να φτάσει τελικά σε ποσότητα 400 έως 500 μονάδων μέχρι το 2024.

Επιπλέον, η Diehl ανακοίνωσε ότι η Ουκρανία θα λάβει σύντομα το τρίτο της σύστημα IRIS-T SLM.

Το Βερολίνο έχει δεσμευτεί να παράσχει στο Κίεβο επιπλέον έξι μονάδες IRIS-T, με το πρώτο από αυτά τα συστήματα να αναμένεται να φτάσει τον Οκτώβριο του 2024.

Η Γερμανία είχε προμηθευτεί 200 πυραύλους αεράμυνας IRIS-T SLS από τη Σουηδία για μεταφορά στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, το Νορβηγικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τον περασμένο Αύγουστο ότι θα δωρίσει μετασκευασμένους πυραύλους για το γερμανικό σύστημα αεράμυνας στην Ουκρανία για χρήση στην επίγεια αεράμυνα της (GBAD).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.