ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τακτικές «Γκεστάπο» στην Ιταλία: Μυστικοί αστυνομικοί συλλαμβάνουν όσους διαδηλώνουν κατά των μέτρων COVID

Τακτικές «Γκεστάπο» στην Ιταλία: Μυστικοί αστυνομικοί συλλαμβάνουν όσους διαδηλώνουν κατά των μέτρων COVID

Με συλλήψεις τύπου Γκεστάπο απαντά η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι σε όσους τολμήσουν να διαδηλώσουν κατά των μέτρων COVID που έχουν επιβάλει.

Στο Μιλάνο στην πλατεία Duomo συνδικάτα είχαν οργανώσει δύο διαδηλώσεις, η μια κατά του λεγόμενου «πράσινου πιστοποιητικού» και η άλλη κατά του πρωθυπουργού η οποία λέγεται «ημέρες Ντράγκι».

Έχοντας πάρει άδεια από τον Δήμο και έχοντας δώσει τα στοιχεία τους οι διαδηλωτές προχώρησαν ειρηνικά στην πραγματοποίηση της διαδήλωσης αλλά το ειδικό μυστικό σώμα της Αστυνομίας Polizia In Borghese τους συνέλαβε με συνοπτικές διαδικασίες, θυμίζοντας άλλες εποχές.

Να σημειωθεί ότι στην Ιταλία ο Ντράγκι έχει απαγορεύσει με διάταγμα όλες τις διαδηλώσεις κατά των μέτρων COVID με το πρόσχημα του συνωστισμού και της μετάδοσης του κορωνοϊού και με το αιτιολογικό αυτό συνελήφθησαν και οι διαδηλωτές.

Παράλληλα διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Μπολόνια κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ σε κοινή διαδήλωση εμβολιασμένων και μη.

https://twitter.com/RadioGenova/status/1467431024619573254

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/RadioGenova/status/1467186332585836545

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.