ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντόνοφ: Τα γυμνάσια του ΝΑΤΟ στη Πολωνία ξυπνούν μνήμες «ψυχρού πολέμου»

Αντόνοφ: Τα γυμνάσια του ΝΑΤΟ στη Πολωνία ξυπνούν μνήμες «ψυχρού πολέμου»

Το σενάριο των ασκήσεων του ΝΑΤΟ «Steadfast Jazz 2013» «αποπνέει ένα ψυχροπολεμικό άρωμα», δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ, στο Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

«Το Υπουργείο Άμυνας αμφιβητεί ότι αυτές οι ασκήσεις θα συμβάλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ της Ρωσίας και της συμμαχίας» δήλωσε ο Antonov.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης «Steadfast Jazz 2013», η οποία θα διεξαχθεί στην Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής, οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ θα επεξεργαστούν πολύπλοκα σενάρια που αφορούν την περίπτωση ενεργοποίησης της συλλογικής άμυνας.

Αντίθετα, ο Αντόνοφ δήλωσε ότι η ρωσολευκορωσική άσκηση «Zapad 2013» έχει ως κεντρικό σενάριο την επεξεργασία αντιτρομοκρατικών δράσεων και μεθόδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.