ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ και Ρωσία θα αναζητήσουν λύση για τη Συρία

ΗΠΑ και Ρωσία θα αναζητήσουν λύση για τη Συρία

Να βρουν λύση στην κρίση της Συρίας θα επιχειρήσουν ΗΠΑ και Ρωσία. Ανώτεροι διπλωμάτες των δύο χωρών θα συναντηθούν την επόμενη Τετάρτη στη Χάγη και θα εξετάσουν τρόπους προκειμένου η χώρα να βγει από τον αιματηρό εμφύλιο. Τη συνάντηση ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά και το τελευταίο συμβάν στη Δαμασκό με τις πληροφορίες περί χρήσης χημικών.     

Αν και η συνάντηση είχε προγραμματισθεί πριν τις αναφορές για τα χημικά, εντούτοις δεν είχε προσδιοριστεί καμία ημερομηνία. Την αμερικανική πλευρά θα εκπροσωπήσουν, η υφυπουργός Εξωτερικών για τις Πολιτικές Υποθέσεις, Γουέντι Σέρμαν και ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στη Συρία, Ρόμπερτ Φόρντ, ενώ τη Μόσχα οι υφυπουργοί Εξωτερικών, Γκενάντι Γκατίλοφ και Μιχαήλ Μπογκντάνοφ, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Νωρίτερα την Κυριακή ο Φόρντ θα συναντηθεί με ηγέτες της αντιπολίτευσης της Συρίας στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπαρτμεντ Τζένιφερ Ψάκι. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηρίζουν τους αντάρτες της Συρίας και η Ρωσία είναι παραδοσιακός, σύμμαχος του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ και προμηθευτής όπλων της Δαμασκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.