ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θάρρος μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Ρώσο πιλότο – Ανατινάσσεται για να μην πέσει στα χέρια των ισλαμιστών (βίντεο)

Θάρρος μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Ρώσο πιλότο – Ανατινάσσεται για να μην πέσει στα χέρια των ισλαμιστών (βίντεο)

‘Ενα βίντεο δείχνει τον Ρώσο πιλότο του οποίου το Sukhoi καταρρίφθηκε από τους ισλαμιστές και είχε εκτιναχθεί με αλεξίπτωτο προτού ανατιναχθεί να πολεμάει με σθένος και να παίρνει μαζί του κάποιους από αυτούς

Μάλιστα φέρεται να πρόλαβε να φωνάξει «Aυτό είναι για τους δικούς μας».

Ο πιλότος λεγόταν Ρόμαν Φιλίποφ και ήταν 33 χρονών, ενώ σκοτώθηκε στο Ιντλίμπ της Συρίας το Σάββατο.

Το μαχητικό του καταρρίφθηκε από μέλη της Αλ Νούσρα, που ακόμα πολεμούν στα εδάφη της Συρίας καθώς κατέχουν την πόλη της Ιντλίμπ, την τελευταία μεγάλη συριακή πόλη υπό ισλαμιστικό έλεγχο.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, πρόλαβε να πυροβολήσει και να σκοτώσει δύο ισλαμιστές πριν ανατιναχθεί.

Καταγόταν από το Βλαδιβοστόκ και όπως ανακοινώθηκε θα τιμηθεί με το υψηλότερο μετάλλειο της Ρωσίας, ως Ήρωας της χώρας.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=lzqmr49CtrA

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.