ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συρία: Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρουμάνων χάκερ που έκλεβε πιστωτικές

Συρία: Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρουμάνων χάκερ που έκλεβε πιστωτικές

Τα στοιχεία 500.000 κατόχων πιστωτικών καρτών της Αυστραλίας κατόρθωσε να κλέψει μια σπείρα ρουμάνων χάκερ, την οποία εξάρθρωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές μηχανές εκατό μικρών επιχειρήσεων της Αυστραλίας και από εκεί έκλεψαν τα στοιχεία 500.000 κατόχων πιστωτικών καρτών.

Σύμφωνα με την αστυνομία τουλάχιστον 30.000 απ’ αυτές τις κάρτες χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά προϊόντων συνολικής αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην εξάρθρωση της σπείρας συνέβαλε αποτελεσματικά και η αστυνομία της Ρουμανίας, που έκανε αρκετές συλλήψεις. Ανάμεσά τους είναι και ο πρωταθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης Τζόρτζι Ιγκνάτ γνωστός και ως «Η Αρκούδα των Καρπαθίων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.