ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνελήφθησαν στην Κίνα 1.000 μέλη οργάνωσης που προαναγγέλλει το τέλος του κόσμου

Συνελήφθησαν στην Κίνα 1.000 μέλη οργάνωσης που προαναγγέλλει το τέλος του κόσμου

Οι Κινέζικες αρχές έχουν συλλάβει έως και 1.000 ανθρώπους στα πλαίσια της εκστρατείας για την πάταξη του δόγματος «Παντοδύναμος Θεός» που προλέγει το «επερχόμενο τέλος του κόσμου», που προβλέπουν ότι θα επισυμβεί αύριο Παρασκευή, μεταδίδουν κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Τις τελευταίες εβδομάδες, εκατοντάδες μέλη του δόγματος έχουν συγκρουσθεί με τις δυνάμεις της αστυνομίες, σε αρκετές περιπτώσεις έξω από κυβερνητικά κτήρια, στην κεντρική επαρχία Χενάν, στη βόρεια Σαανσί και στη νοτιοδυτική Γκανσού, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που αναρτώνται σε δημοφιλείς, τοπικές, ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία έχει συλλάβει περίπου 1.000 μέλη της θρησκευτικής οργάνωσης σε επτά επαρχίες, ανέφερε η Λαϊκή Ημερησία στον ιστότοπό της, προσθέτοντας πως 400 από αυτούς συνελήφθησαν στην δυτική επαρχία Τσινγκχάι.

Τη στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο έχουν απομείνει 18 hours, 51 minutes and 41 seconds πριν το τέλος του κόσμου: http://www.timeanddate.com/countdown/maya

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.