Προσπαθεί να ξεφύγει από τον δολοφόνο σύζυγό της μέσα στο ασανσέρ αλλά… δεν τα καταφέρνει (βίντεο)

Προσπαθεί να ξεφύγει από τον δολοφόνο σύζυγό της μέσα στο ασανσέρ αλλά… δεν τα καταφέρνει (βίντεο)

Τις τελευταίες συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μιας γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Βραζιλία κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας που ήταν τοποθετημένη στο ασανσέρ του κτιρίου όπου διέμενε το ζευγάρι.

Το σοκαριστικό υλικό δείχνει την άτυχη Tatiane Spitzner να προσπαθεί να ξεφύγει από τον σύζυγό της Luis Manvailer, ενώ την κυνηγά στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας τους, μπαίνοντας στον ανελκυστήρα. Εκείνος δυστυχώς την προλαβαίνει και την εγκλωβίζει.

Οι απελπισμένες προσπάθειες της 28χρονης να ξεφύγει από τον βίαιο άνδρα πέφτουν στο κενό, με τον ίδιο να την τραβά πίσω και να τη χτυπά κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα του ανελκυστήρα, για να μην καλέσει κάποιον γείτονα σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, με βάση και τις ιατροδικαστικές εξετάσεις, αμέσως μετά από τη συμπλοκή στον ανελκυστήρα ο 32χρονος άνδρας, λέκτορας Βιολογίας στο τοπικό πανεπιστήμιο, στραγγάλισε την άτυχη δικηγόρο, και κατόπιν πέταξε το πτώμα της από τον τέταρτο όροφο.

Στη συνέχεια, τηλεφώνησε στις Αρχές και ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι.

Στο ενοχοποιητικό υλικό που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία της Γκουαραπουάβα ο άνδρας εμφανίζεται να ανεβάζει το άψυχο σώμα της γυναίκας του ξανά στο διαμέρισμα και να σκουπίζει το αίμα και τα δακτυλικά αποτυπώματα από τους τοίχους και το πάτωμα, ώστε να «σβήσει» τα ίχνη της συμπλοκής. Αργότερα ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ανέβασε τη σορό της γυναίκας στο σπίτι τους για να προσπαθήσει να τη σώσει, αφού δεν είχε καταλάβει ότι ήταν η νεκρή.

Η ιατροδικαστική εξέταση ωστόσο έδειξε ότι η 28χρονη ήταν ήδη νεκρή από στραγγαλισμό όταν το σώμα της χτύπησε στο πεζοδρόμιο, μπροστά από την πολυκατοικία τους, ενώ παλαιότερα τραύματα στο σώμα της αποδεικνύουν ένα μακρύ ιστορικό βίας και κακοποίησης από τη μεριά του συζύγου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=109&v=RhHpxG6JqHk

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.