ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κριμαία: Αυτός είναι ο μακελάρης – Σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας

Κριμαία: Αυτός είναι ο μακελάρης – Σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας

Αυτό που συνέβη την Τετάρτη, στην Κριμαία ήταν μια πραγματική φρικαλεότητα. Πτώματα παντού, άνθρωποι χωρίς χέρια και πόδια…

Τουλάχιστον 19 είναι οι νεκροί από την επίθεση που εξαπέλυσε σε τεχνική σχολή στην πόλη Κερτς στην Κριμαία ένας 18χρονος σπουδαστής, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Εικόνες φρίκης στην Κριμαία

Ο δράστης, ο Βλαντισλάβ Ροσλιακόφ, αυτοκτόνησε μετά την επίθεση. Το πτώμα του βρέθηκε στη βιβλιοθήκη της σχολής.

Τα κίνητρα του Ροσλιακόφ είναι προς το παρόν άγνωστα. Ο Αξιόνοφ είπε ότι ο 18χρονος δεν είχε επιδείξει ποτέ επιθετική συμπεριφορά στη σχολή του. «Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ήταν μια μαζική δολοφονία που διέπραξε ένα άτομο μόνο του», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν στο κολέγιο και εξουδετερώθηκαν από τους πυροτεχνουργούς.

Το Πολυτεχνικό Κολέγιο του Κερτς είναι μια σχολή που δέχεται εφήβους οι οποίοι έχουν επιλέξει την τεχνική κατεύθυνση στις σπουδές τους.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Κριμαίας, Σεργκέι Αξιόνοφ, ο Ροσλιακόφ δεν είχε ποινικό μητρώο. Φοιτούσε στο τέταρτο έτος της σχολής και είχε λάβει υποτροφία.

Στις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται ένας νεαρός με κοντά μαλλιά, που φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και σκούρο παντελόνι, να κρατάει ένα τουφέκι και να κατεβαίνει μια σκάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.