ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρεις στρατιωτικές βάσεις κατασκευάζουν στην Υεμένη

Τρεις στρατιωτικές βάσεις κατασκευάζουν στην Υεμένη

Οι ΗΠΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας τουλάχιστον τριών στρατιωτικών βάσεων στην Υεμένη. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Al Shaara της Υεμένη λέγοντας πως ο Λευκός Οίκος σκοπεύει να ενισχύσει την αμυντική συνεργασία με τη χώρα τόσο με παραδόσεις αμυντικού υλικού όσο και με την κατασκευή τριών νέων βάσεων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν τους αμέσως επόμενους μήνες.

Η εφημερίδα Al Shaara σε δημοσίευμά της αναφέρει ακόμη πως οι ΗΠΑ πρόκειται να κατασκευάσουν ακόμη 1000 κατοικίες ενώ το αμερικανικό υπουργείο Αμύνης πρόκειται να επιβλέψει την κατασκευή των βάσεων μια εκ των οποίων στο νησί Socotra.

Η Al Shaara ανέφερε ακόμη ότι η αμερικανική πρεσβεία πήρε εντολή για να έρθει σε επαφή με κατασκευαστικές εταιρείες από την Υεμένη με αρκετές εταιρείες να έχουν δηλώσει πρόθεση συμμετοχής στο έργο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.