ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσία: Ψέματα ο βομβαρδισμός των νοσοκομείων από την ρωσική Αεροπορία – Τα διαδίδουν η MI6 και η CIA

Ρωσία: Ψέματα ο βομβαρδισμός των νοσοκομείων από την ρωσική Αεροπορία – Τα διαδίδουν η MI6 και η CIA

Σοβαρές κατηγορίες έναντι των δυτικών ΜΜΕ για fake newς εκτόξευσε η Μόσχα, τα οποία όπως υποστήριξε διαδίδονται από δυτικές μυστικές υπηρεσίες.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε σήμερα δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας The New York Times, σύμφωνα με το οποίο η ρωσική Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε τον Μάιο τέσσερα νοσοκομεία στην Ιντλίμπ της Συρίας.

Στη σχετική διάψευση προέβη ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Ίγκορ Κανασένκοφ, ο οποίος εξέφρασε την λύπη του για το ότι «μια σοβαρή εφημερίδα έπεσε θύμα χειραγώγησης των τρομοκρατών και των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών».

Σύμφωνα με τον Κανασένκοφ, τα όσα παρουσίασαν βίντεο για την συσκευή και το πρόγραμμα χάρη στο οποίο μαθεύτηκαν τα δήθεν πλήγματα που κατάφερε η ρωσική Πολεμική Αεροπορία στα τέσσερα νοσοκομεία, είναι κατασκοπευτικές εφαρμογές του αμερικανικού προγράμματος Hala Systems, η εγκατάσταση του οποίου στο Ιντλίμπ έγινε υπό την εποπτεία των βρετανικών υπηρεσιών κατασκοπείας από το 2016.

Ο Κανασένκοφ είπε επίσης ακόμη ότι «οι Ρώσοι πιλότοι δεν ενημερώνονται για τις συντεταγμένες των στόχων προφορικά μέσω των ραδιοσυχνοτήτων» και «ως εκ τούτου όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσίασαν δήθεν από τους The New York Times δεν αξίζουν ούτε το χαρτί στο οποίο δημοσιεύθηκαν»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εφημερίδα The New York Times έγραψε χθες Κυριακή ότι αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας βομβάρδισαν μέσα σε 12 ώρες τον Μάιο τέσσερα νοσοκομεία σε περιοχές υπό τον έλεγχο ανταρτών στη Συρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.