ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηγέτης Χεζμπολάχ Λιβάνου: «Είχα προειδοποιήσει τον Σουλεϊμανί αλλά εκείνος γελούσε»

Ηγέτης Χεζμπολάχ Λιβάνου: «Είχα προειδοποιήσει τον Σουλεϊμανί αλλά εκείνος γελούσε»

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα υποστήριξε σήμερα ότι είχε προειδοποιήσει τον Ιρανό στρατηγό Κασέμ Σουλεϊμανί ότι διέτρεχε κίνδυνο να τον δολοφονήσουν.

Τον είχε συναντήσει στη Βηρυτό την Πρωτοχρονιά, μερικά εικοσιτετράωρα πριν σκοτωθεί σε αμερικανική αεροπορική επίθεση στη Βαγδάτη.

Ο Νασράλα, στην ομιλία του στη μνήμη του Σουλεϊμανί, είπε ότι πριν από λίγο καιρό του είχε εκφράσει ανησυχίες για τη ζωή του. «Του είπα… ότι τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι εφημερίδες και τα περιοδικά επικεντρώνονται στο πρόσωπό του και δημοσιεύουν φωτογραφίες του στα πρωτοσέλιδά τους με τίτλους όπως «ο αναντικατάστατος στρατηγός», αυτό είναι έναυσμα για τη δολοφονία σου. Φυσικά, εκείνος γέλασε και μου είπε: το ελπίζω, προσευχήσου για μένα».

Ο Νασράλα είπε επίσης ότι ο Σουλεϊμανί τον επισκέφθηκε στη Βηρυτό την Πρωτοχρονιά. «Είπε ότι ήρθε μόνο για να με χαιρετίσει και να κουβεντιάσουμε κι εγώ του απάντησα ότι αυτή είναι μια ωραία αρχή για το γρηγοριανό νέο έτος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 62χρονος στρατηγός θεωρείτο ο δεύτερος πιο ισχυρός άνδρας στο Ιράν μετά τον ανώτατο πνευματικό ηγέτη αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.