ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Aeroflot αναστέλλει όλες τις πτήσεις της σε Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία λόγω κορωνοϊού

Η Aeroflot αναστέλλει όλες τις πτήσεις της σε Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία λόγω κορωνοϊού

Η ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot αναστέλλει από τις 13 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου τις πτήσεις που πραγματοποιεί σε μερικές πόλεις της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη μείωση πτήσεων της Aeroflot προς την Ευρώπη εξαιτίας του κορονοϊού. Πρόσφατα είχαν περιορισθεί σημαντικά οι αεροπορικές συνδέσεις με την Κίνα, τη Νότιο Κορέα και το Ιράν.

Συγκεκριμένα αναστέλλονται οι πτήσεις προς τις ισπανικές πόλεις Αλικάντε, Βαλένθια, Μάλαγα, Τενερίφη και Πάλμα ντε Μαγιόρκα, προς τις γαλλικές πόλεις Μασσαλία, Λυών, Νίκαια, προς τις γερμανικές πόλεις Δρέσδη , Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Ανόβερο, Στουτγάρδη και προς τις ιταλικές πόλεις Μιλάνο, Βενετία, Νάπολη, Βερόνα και Μπολόνια.

Επίσης η θυγατρική εταιρεία της Aeroflot, «Rossya», αναστέλλει τις πτήσεις από την Αγία Πετρούπολη προς την Νίκαια της Γαλλίας και προς τις γερμανικές πόλεις Ντύσελντορφ και Αμβούργο.

Από τις 13 Μαρτίου θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις από την Μόσχα με προορισμούς τις πόλεις Ρώμη, Παρίσι , Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Μόναχο, Φρανκφούρτη και από την Αγία Πετρούπολη προς τις πόλεις Παρίσι, Βαρκελώνη, Μόναχο και Βερολίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.