ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σάλος στις ΗΠΑ: Άντρας ξυλοκοπεί ηλικιωμένο σε οίκο ευγηρίας – Επενέβη και ο Τραμπ (βίντεο)

Σάλος στις ΗΠΑ: Άντρας ξυλοκοπεί ηλικιωμένο σε οίκο ευγηρίας – Επενέβη και ο Τραμπ (βίντεο)

Η αδιανόητη επίθεση συνέβη στο Westwood Rehabilitation Nursing Center, στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο νεαρός άντρας χτυπά ασταμάτητα τον ηλικιωμένο με γροθιές στο πρόσωπο, με τον 75χρονο να έχει στο τέλος ματώσει από τον βάναυσο ξυλοδαρμό.

«Το γηροκομείο και η διοίκησή του ξεκαθαρίζει, για την ιστορία, ότι στο περιστατικό δεν συμμετείχε νοσοκόμος ή άλλος εργαζόμενος στο κέντρο. Τα εμπλεκόμενα άτομα ήταν τρόφιμοι», αναφέρει δικηγορική εταιρεία του γηροκομείου για τη βίαιη επίθεση.

«Ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία από το προσωπικό. Δεν πρόκειται για μακροχρόνιο τρόφιμο, αλλά εισήχθη πρόσφατα για ανάρρωση και αποκατάσταση σε προσωρινή βάση» σημειώνει η δικηγορική εταιρεία.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1263658320310796291
Για το συμβάν επενέβη μέχρι και ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ. «Είναι αυτό δυνατό ακόμη και να το πιστέψεις; Μπορεί αυτό να είναι αληθινό; Πού είναι αυτό το γηροκομείο, πώς είναι το θύμα;» έγραψε ο πρόεδρος Τραμπ στο Twitter για την επίθεση.

​Δείτε το βίντεο – Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/AlexLunaViewof1/status/1263484018047287296

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.