ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο χάρτης των τουρκικών ασκήσεων νότια της Κρήτης με φράση του… Κεμάλ – Αθήνα: «Προτάσσουμε το διεθνές δίκαιο»

Ο χάρτης των τουρκικών ασκήσεων νότια της Κρήτης με φράση του… Κεμάλ –  Αθήνα: «Προτάσσουμε το διεθνές δίκαιο»

Δείτε το χάρτη των περιοχών που έχει δεσμεύσει η Άγκυρα για πραγματοποίηση αεροναυτικών ασκήσεων, και οι οποίες εκτείνονται κατά μήκος του περίφημου «λοξού» τουρκο-λιβυκού συμφώνου για την ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών.

Πρόκειται για τέσσερις NAVTEX για διεξαγωγή ασκήσεων του τουρκικού Ναυτικού σε μια εκτεταμένη περιοχή από την Ρόδο και το Καστελόριζο, νότια της Κρήτης έξω ακριβώς από τα χωρικά ύδατα της Γαύδου και μέχρι ανοικτά του Κόλπου της Σύρτης στη Λιβύη!

Μάλιστα όπως σημειώνβουν τα τουρκικά ΜΜΕ οι τέσσερις NAVTEX ξεκινούν με τις λέξεις “Ne”’ ‘Mutlu,’ ‘Türküm,’ και ‘Diyene’, που σημαίνουν “πόσο χαρούμενος που είμαι Τούρκος” που είναι φράση του Κεμάλ.

Προφανώς και οι Τούρκοι πραγματοποιούν ψυχολογικές επιχειρήσεις.

Και γιατί να μην τις κάνουν άλλωστε. Αφού έχουν μια χώρα απέναντί τους η οποία στην απειλή των όπλων προτάσσει το «διεθνές δίκαιο», όπως δήλωσε υπουργός της κυβέρνησης σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.