ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Διαδηλωτές έσπασαν μαγαζιά κριτή του «MasterChef» – Πώς αντέδρασε;

ΗΠΑ: Διαδηλωτές έσπασαν μαγαζιά κριτή του «MasterChef» – Πώς αντέδρασε;

Ανάμεσα στα μαγαζιά που έχουν δεχθεί λεηλασίες τις τελευταίες ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ήταν και δύο εστιατόρια του πρώην κριτή του MasterChef, Τζο Μπαστιάνιτς.

Δυο από τα εστιατόρια του Αμερικανοϊταλού σεφ και πρώην κριτή του MasterChef Τζο Μπαστιάνιτς, στο Λος Άντζελες καταστράφηκαν ολοσχερώς έπειτα από επίθεση κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς.

Τα καταστήματα του Μπαστιάνιτς στη Λεωφόρο Μέλροουζ «La Pizzeria Mozza» και «Chi Spacca» καταστράφηκαν ολοσχερώς μετά την επίθεση. Σύμφωνα με τον ίδιο «Έσπασαν τα τζάμια και έριξαν βενζίνη για να βάλουν φωτιά στο εστωτερικό. Καταστροφή. Έκλεψαν κρασιά και διάφορες συλλογές» εξηγεί ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Παρά την καταστροφή των καταστημάτων του όμως, ο Μπαστιάνιτς κάνει την έκπληξη στις δηλώσεις του: «Όλοι έχουν το δικαίωμα στη διαμαρτυρία και στο να ακουστούν. Λυπάμαι που μια μικρή μειοψηφία βρίσκει αυτή την ώρα την ευκαιρία να κλέψει και να διχάσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνεχίζει: «Είμαστε έξαλλοι, αυτή η χώρα δεν έχει κανένα μέλλον αν δεν λύσει τη ρατσιστική της πληγή. Αν το κόστος γι αυτό είναι ένα καμμένο εστιατόριο, ας είναι. Το σημαντικό είναι να μη μείνουμε σιωπηλοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.