ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πιο κοντά η αιγυπτιακή επέμβαση στη Λιβύη: Δυνάμεις της Τρίπολης ανακοίνωσαν την απαγωγή 18 Αιγυπτίων!

Πιο κοντά η αιγυπτιακή επέμβαση στη Λιβύη: Δυνάμεις της Τρίπολης ανακοίνωσαν την απαγωγή 18 Αιγυπτίων!

Σε μια κίνηση που αναμένεται να ρίξει νέο «λάδι στη φωτιά» μεταξύ Καΐρου και Τρίπολης προχώρησαν παραστρατιωτικές ομάδες που ελέγχονται από το φιλοτουρκικό καθεστώς.

Παραστρατιωτικές δυνάμεις που πρόσκεινται στο καθεστώς της Τρίπολης, ανακοίνωσαν πριν λίγο επίσημα ότι απήγαγαν 18 Αιγύπτιους εργάτες που είχαν εντοπίσει στην ανατολική Λιβύη.

Η ανακοίνωση αυτή ενδέχεται να προκαλέσει την επίσπευση της επέμβασης της Αιγύπτου όπως είχε πει και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της χώρας, καθώς είχε προειδοποιήσει τον GNA καθιστώντας τον υπεύθυνο για την ασφάλεια των Αιγυπτίων εργατών.

https://twitter.com/LNA2019M/status/1274802813261033472


Πρόκειται πιθανότατα για τους 18 Αιγύπτιους εργάτες που είχαν προηγουμένως υποβληθεί σε βασανιστήρια στη Λιβύη αλλά τελικά δεν απελευθερώθηκαν.


Απειλεί ο GNA: Όλη η Λιβύη είναι μια «κόκκινη» γραμμή

Την ίδια ώρα ο Στρατός της Τρίπολης απείλησε το Κάιρο λέγοντας πως όλη η Λιβύη είναι μια κόκκινη γραμμή:

«Όλη η επικράτεια της Λιβύης είναι μια κόκκινη γραμμή. Οι κόκκινες γραμμές καθορίζονται από το αίμα των μαρτύρων μας και όχι από ρητορικού τύπου δηλώσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/de_f_t/status/1274805341084098568

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.