ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H Τουρκία μετέφερε νέους μισθοφόρους στην Λιβύη: «Η λιβυκή έρημος θα καταπιεί τον αλ-Σίσι» δηλώνουν!

H Τουρκία μετέφερε νέους μισθοφόρους στην Λιβύη: «Η λιβυκή έρημος θα καταπιεί τον αλ-Σίσι» δηλώνουν!

Με απειλές κατά της Αιγύπτου ξεκινά η Τρίπολη την προετοιμασία για την επικείμενη επίθεση στην Σύρτη και την αεροπορική βάση αλ-Τζούφρα.

To βίντεο e;inai από συγκέντρωση νέων μισθοφόρων εξτρεμιστών μουσουλμάνων που έχουν φτάσει στην Λιβύη με πτήσεις τουρκικών μεταφορικών αεροσκαφών από το Ικόνιο και την Κωνσταντινούπολη με τους νέους μαχητές να κραδαίνουν τουρκικές σημαίες, σημαίες του καθεστώτος της Τρίπολης και του FSA.

https://twitter.com/LibyaReview/status/1290912805437284359


Την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος της Βουλής της Τρίπολης Jalal Saleh Shuwaidi, μιλώντας στην εφημερίδα Yeni Şafak, είπε ότι η Αίγυπτος αντιμετωπίζει ήδη δικά της μεγάλα προβλήματα, όπως η «οικονομική κατάρρευση» και η κατάσταση στην υγεία σε σημείο που ο Αιγύπτιος πρόεδρος και ο Στρατός της χώρας δεν έχουν την δυνατότητα να εμπλακούν σε ένα πόλεμο στην Λιβύη.

«Είναι αδύνατο για τον αλ-Σίσι να πάει σε πόλεμο τώρα καθώς οι επιπτώσεις από μια τέτοια κίνηση θα είναι ολέθριες για τον ίδιο. Η Λιβύη έχει μια τεράστια έρημο. Θα καταπιεί όσους Αιγύπτιους τολμήσουν να εισβάλουν στη χώρα», δήλωσε ο Shuwaidi.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο πρόεδρος του Δημοκρατικά εκλεγμένου Κοινοβουλίου της Λιβύης Aguila Saleh είναι μόνο «πρόεδρος στα χαρτιά» απευθύνοντας πρόσκληση στην Τουρκία:

«Θέλω η Τουρκία που είναι ο κυριότερος σύμμαχος της Λιβύης να απευθύνει πρόσκληση στο κοινοβούλιό μας να επισκεφθεί την Άγκυρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.