ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δανία: Απόπειρα απόδραση για τον δολοφόνο της δημοσιογράφου – Απειλεί τους αστυνομικούς με εκρηκτικό μηχανισμό (φώτο)

Δανία: Απόπειρα απόδραση για τον δολοφόνο της δημοσιογράφου – Απειλεί τους αστυνομικούς με εκρηκτικό μηχανισμό (φώτο)

Τεράστια κινητοποίηση υπήρξε στις αστυνομικές αρχές της Δανίας μετά την προσπάθεια του Πίτερ Μάντσεν να αποδράσει, του εφευρέτη που έχει καταδικαστεί για την άγρια δολοφονία της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ σε υποβρύχιο.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες κατάφεραν να εγκλωβίσουν σε ένα παρκάκι τον Μάντσεν ενώ διαπραγματευτές προσπαθούν να συνεννοηθούν μαζί τους καθώς υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του εκρηκτικό μηχανισμό.

Στις φωτογραφίες που έδωσαν δανέζικα μέσα ενημέρωσης φαίνεται ο Μάντσεν να είναι στο έδαφος φορώντας κάτι που μοιάζει με ζώνη εκρηκτικών ενώ ακόμα και ελεύθεροι σκοπευτές τον σημαδεύουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Κατά πληροφορίες ο Μάντσεν κατάφερε να φύγει από τη φυλακή απειλώντας τους σοφρωνιστικούς υπαλλήλους με αντικείμενο που θύμιζε όπλο λέγοντας επίσης ότι έχει στην κατοχή του και εκρηκτικό μηχανισμό.

Το σημείο στο οποίο έχει εγκλωβιστεί ο Μάντσεν βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από τη φυλακή στην οποία εκτίει ποινή ισοβίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.