ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Επίθεση με χημικά στην Ιντλίμπ προετοιμάζουν οι ισλαμιστές αντάρτες καταγγέλλει η κυβέρνηση της Συρίας

Επίθεση με χημικά στην Ιντλίμπ προετοιμάζουν οι ισλαμιστές αντάρτες καταγγέλλει η κυβέρνηση της Συρίας

Τρομοκράτες προετοιμάζουν προβοκάτσια στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ στη Συρία για να κατηγορήσουν τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις ότι χρησιμοποιούν χημικά όπλα, δήλωσε ο αξιωματούχος Αλεξάντερ Καρπόφ, αναπληρωτής επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου για τη Συμφιλίωση των Εμπλεκομένων στη Συρία.

«Εν μέσω της έγκρισης από τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων μιας παράλογης απόφασης για περιορισμό των δικαιωμάτων της Συρίας στον Οργανισμό, υπάρχουν αναφορές ότι μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης “Hayat Tahrir Al-Sham” ετοιμάζουν προβοκάτσιες για να κατηγορήσουν τις δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης ότι χρησιμοποιούν χημικά όπλα στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ» δήλωσε ο Καρπόφ σε ενημέρωση.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι εξτρεμιστές παίρνουν τοξικές ουσίες από το στρατόπεδο Τελ Τούνα το οποίο εντοπίζεται κοντά στην Ιντλίμπ. Σύμφωνα με τον Καρπόφ, υπάρχει επίσης εντατικοποίηση των δραστηριοτήτων των Λευκών Κρανών κοντά στον οικισμό Μαρτζ ελ Ατζάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρομοκράτες σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν πληροφορίες σχετικά με τα θύματα της προβοκάτσιας τους για να δυσφημίσουν την επίσημη κυβέρνηση της Συρίας. Το ρωσικό κέντρο συμφιλίωσης των μερών του πολέμου καλεί τους διοικητές παράνομων ενόπλων ομάδων να εγκαταλείψουν τις ένοπλες προκλήσεις» πρόσθεσε ο Καρπόφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.