ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φλόριντα Τους εννιά έφτασαν οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας (βίντεο)

Φλόριντα  Τους εννιά έφτασαν οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας (βίντεο)

Στους 9 αυξήθηκαν οι νεκροί από την κατάρρευση του πολυώροφου συγκροτήματος κατοικιών κοντά στο Μαϊάμι, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

«Καταφέραμε να βρούμε άλλα τέσσερα πτώματα στα χαλάσματα, καθώς και ανθρώπινα λείψανα» είπε η δήμαρχος της κομητείας του Μαϊάμι-Ντέιντ, Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα. «Μέχρι στιγμής, ένας άνθρωπος πέθανε στο νοσοκομείο και έχουμε βρει οκτώ νεκρούς στο σημείο, επομένως επιβεβαιώνω ότι ο αριθμός των νεκρών είναι 9», πρόσθεσε, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να βρούμε ζωντανούς», είχε δηλώσει νωρίτερα η Λιβάιν Κάβα, μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο.

Σχεδόν 150 ένοικοι της πολυκατοικίας παραμένουν αγνοούμενοι.

Στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν από σήμερα Ισραηλινοί και Μεξικανοί διασώστες. «Έγινε πρόοδος. Έχουμε άφθονες ομάδες διασωστών. Δεν μας λείπουν οι πόροι, μας λείπει η τύχη. Χρειαζόμαστε περισσότερη τύχη», είπε ο δήμαρχος της κοινότητας Σερφσάιντ, Τσαρλς Μπέρκετ.

Οι δέκα Ισραηλινοί διασώστες έφτασαν σήμερα στο Μαϊάμι και έσπευσαν στον τόπο της τραγωδίας αμέσως μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος τους. «Είναι μια από τις καλύτερες, ίσως η καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα Ισραηλινών διασωστών. Έχουν συμμετάσχει σε παρόμοιες καταστάσεις σε όλον τον κόσμο» είπε ο Νάσμαν Σάι, υπουργός αρμόδιος για θέματα της εβραϊκής διασποράς.

Περίπου οι μισοί κάτοικοι του Σερφσάιντ είναι Εβραίοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.