Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ και της Βρετανίας σε αποθήκες όπλων των Χούθι στην Υεμένη

Τα όπλα των Χούθι χρησιμοποιούνταν για να επιτεθούν σε στρατιωτικά και πολιτικά σκάφη στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν

Αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ και της Βρετανίας σε αποθήκες όπλων των Χούθι στην Υεμένη

ΗΠΑ και Βρετανία, το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον των υποστηριζόμενων από το Ιράν εγκαταστάσεων αποθήκευσης προηγμένων όπλων των Χούθι στην Υεμένη.

Τα όπλα των Χούθι χρησιμοποιούνταν για να επιτεθούν σε στρατιωτικά και πολιτικά σκάφη στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν, δηλώνει στο AFP αξιωματούχος του Πενταγώνου.

Σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης Al-Masira των Χούθι, έγιναν συνολικά εννέα επιθέσεις από τις συμμαχικές χώρες στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά και στην περιοχή Αμράν που γειτνιάζει με αυτήν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.