ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγγλία: Τρομακτικό τροχαίο με φορτηγό που έπεσε πάνω σε όχημα σχολής οδηγών (βίντεο)

Ο οδηγός του φορτηγού θα δώσει νέες εξετάσεις οδήγησης πριν του επιτραπεί να επιστρέψει στους δρόμους

Αγγλία: Τρομακτικό τροχαίο με φορτηγό που έπεσε πάνω σε όχημα σχολής οδηγών (βίντεο)

Βίντεο στην Αγγλία κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή που ένα φορτηγό πέφτει πάνω σε ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο σχολής οδηγών.

Ο μαθητευόμενος βρισκόταν στο τιμόνι και από την πρόσκρουση δημιουργήθηκε καραμπόλα.

Στις εικόνες από την προσαρμοσμένη στο ταμπλό του φορτηγού κάμερα η νταλίκα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της υπό βροχή σε δρόμο του Λίβερπουλ μολονότι στο βάθος διακρίνονται ακινητοποιημένα οχήματα λόγω μποτιλιαρίσματος.

Αντί να κόψει ταχύτητα ο αφηρημένος, προφανώς, οδηγός του φορτηγού, ο 45χρονος Ίαν Χάλιντεϊ, πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο της σχολής οδηγών, το οποίο στη συνέχεια εμβολίζει στο πλάι άλλα δύο οχήματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 9.30 π.μ. στις 4 Δεκεμβρίου πέρυσι. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης λόγω απρόσεκτης οδήγησης. Δήλωσε ένοχος στις 12 Μαρτίου και χθες το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 26 εβδομάδων με αναστολή, 15 ημέρες κοινωνικής εργασίας, ενώ κλήθηκε να πληρώσει τα έξοδα της δίκης και του αφαιρέθηκε για έναν χρόνο η άδεια οδήγησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του φορτηγού θα δώσει νέες εξετάσεις οδήγησης πριν του επιτραπεί να επιστρέψει στους δρόμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.