ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αίγυπτος: Επτά νεκροί σε τροχαίο στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας

Το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να κάνει αναστροφή

Αίγυπτος: Επτά νεκροί σε τροχαίο στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας

Επτά άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο, χθες Παρασκευή, από τη σύγκρουση μικρού λεωφορείου με ΙΧ σε επαρχιακό δρόμο που συνδέει την Ισμαηλία με το Σουέζ, στη βορειοανατολική Αίγυπτο, όπως μετέδωσε η εφημερίδα Ahram.

Κατά τη σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκαν ισχυρές εκρήξεις, εξαιτίας της παρουσίας μιας φιάλης υγραερίου στο λεωφορείο και μιας φιάλης οξυγόνου στο ΙΧ αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι επτά επιβαίνοντες στα δύο οχήματα ανασύρθηκαν απανθρακωμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να κάνει αναστροφή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μικρό λεωφορείο.

Στην Αίγυπτο είναι βαρύς κάθε χρόνο ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, εξαιτίας της απρόσεκτης οδήγησης και της κακής συντήρησης του οδικού δικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τελευταία χρόνια, η αιγυπτιακή κυβέρνηση προσπαθεί να αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της χώρας, κατασκευάζοντας νέους δρόμους και επισκευάζοντας τους υπάρχοντες, προκειμένου να μειώσει τον αριθμό των ατυχημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.