ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αίγυπτος: Χιλιάδες κόσμου συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους της Γάζας (βίντεο)

Οι διαδηλωτές γέμισαν τους δρόμους σε 27 τοποθεσίες σε όλες τις επαρχίες της χώρας

Αίγυπτος: Χιλιάδες κόσμου συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους της Γάζας (βίντεο)

Δεκάδες χιλιάδες Αιγύπτιοι συμμετείχαν την Παρασκευή σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα για να υποστηρίξουν τους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου Ισραήλ-Χαμάς.

Οι διαδηλωτές γέμισαν τους δρόμους σε 27 τοποθεσίες σε όλες τις επαρχίες της χώρας, όπως καλούσαν διάφορα πολιτικά κόμματα, σε ένδειξη υποστήριξης προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Λωρίδας της Γάζας και καταδίκης των ισραηλινών επιθέσεων κατά των 2,3 εκατομμυρίων αμάχων της Λωρίδας, αναφέρουν τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης.

Οι διαδηλωτές διαβεβαίωσαν ότι ο αιγυπτιακός λαός και το αιγυπτιακό κράτος στέκονται ενωμένοι στην υπεράσπιση της παλαιστινιακής υπόθεσης και κατά της εκκαθάρισής της μέσω της αναγκαστικής εκτόπισης των Παλαιστινίων στη Γάζα από τα εδάφη τους.

Στο Κάιρο, Αιγύπτιοι πραγματοποίησαν μαζική συγκέντρωση μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην περιοχή Nasr City, όπου οι διαδηλωτές έφεραν παλαιστινιακές σημαίες, φώναζαν συνθήματα κατά της ισραηλινής κυβέρνησης και ζήτησαν την είσοδο επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

Παρόμοιες μεγάλες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ματρούχ και την Αλεξάνδρεια στη Βόρεια Ακτή, στην Ισμαηλία στη Διώρυγα του Σουέζ και στο Φαγιούμ, τη Μίνια και την Κένα στην Άνω Αίγυπτο.

egypt-esoteriki3_edd59.jpg egypt-esoteriki2_53e39.jpg

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.