ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανήλικος σκότωσε 13χρονη: Ζήτησε βοήθεια για να εξαφανίσει το πτώμα

Το ανατριχιαστικό μήνυμα στο Instagram

Ανήλικος σκότωσε 13χρονη: Ζήτησε βοήθεια για να εξαφανίσει το πτώμα

Ο 16χρονος Joshua Cooper για άγνωστο λόγο δολοφόνησε ένα 13χρονο κορίτσι και το ομολόγησε μέσα από το Instagram, την ώρα που ζητούσε βοήθεια για να θάψει το πτώμα. 

Ο 16χρονος σε βίντεο που έστειλε σε φίλη του της έδειχνε το πτώμα του άτυχου κοριτσιού και της ζητούσε τη βοήθειά της για να το εξαφανίσει.  Στο βίντεο φαίνονταν τα χέρια και τα πόδια του 13χρονου κοριτσιού μέσα στα αίματα.

Η φίλη του Joshua Cooper ενημέρωσε τις αρχές αμέσως μετά το ανατριχιαστικό μήνυμα.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο όπου ζούσε ο Joshua. Βρήκαν το θύμα στο πάτωμα του μπάνιου. Είχε τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος.

Ο ανήλικος επιχείρησε να το σκάσει, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να τον συλλάβουν. Υποστήριξε πως ήταν ατύχημα.

Στην αρχική του κατάθεση ανέφερε πως καθάριζε το χρηματοκιβώτιο του πατέρα του και αφαίρεσε τα όπλα που υπήρχαν μέσα. Πέρασαν, όπως υποστήριξε, το μοιραίο απόγευμα με τη 13χρονη, βλέποντας τηλεόραση.

«Άκουσα έναν πυροβολισμό. Βγήκα και είδα το αγόρι να τρέχει. Του είχα μιλήσει κάποιες φορές. Φαινόταν προβληματισμένος», ανέφερε μάρτυρας στα μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως αναγνώρισε τη 13χρονη από τα κοσμήματά της. Δεν ήταν κάτοικος της περιοχής Bensalem, ούτε είχε σχέση με τον Joshua.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Joshua Cooper αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, με την προκαταρκτική ακρόαση να έχει οριστεί για τις 7 Δεκεμβρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.