ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του 52χρονου που ξυλοκοπήθηκε από δύο αδέλφια στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το θύμα υπέστη «ισχαιμία του μυοκαρδίου».

Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του 52χρονου που ξυλοκοπήθηκε από δύο αδέλφια στη Θεσσαλονίκη

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η νεκροψία – νεκροτομή για τον θάνατο του 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, ο οποίος έπεσε νεκρός όταν ξυλοκοπήθηκε από δύο αδέλφια στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Grtimes, έδειξε πως ο θάνατος του άτυχου 52χρονου από τη Θεσσαλονίκη οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η νεκροψία διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το θύμα υπέστη «ισχαιμία του μυοκαρδίου».

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο αδέρφια με καταγωγή από την Αρμενία καθώς τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Τα δύο αδέλφια το πρωί του Σαββάτου (13.5.2023) λογομάχησαν και στη συνέχεια χτύπησαν τον 52χρονο, καθώς δεν ήθελαν το γραφείο τελετών στη γειτονιά και ενοχλούνταν από το γεγονός ότι ο άνδρας φρόντιζε τα αδέσποτα της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γιος του είχε μιλήσει για συνεχή παρενόχληση από τα δύο αδέλφια, ενώ – όπως είπε – ο πατέρας του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.