ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αποτροπιασμός στη Βραζιλία: Σύζυγος πάτησε την 53χρονη γυναίκα του με αυτοκίνητο και της ξερίζωσε την καρδιά

Τον είχε καταγγείλει για βιασμό

Αποτροπιασμός στη Βραζιλία: Σύζυγος πάτησε την 53χρονη γυναίκα του με αυτοκίνητο και της ξερίζωσε την καρδιά

Αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία μιας 53χρονης γυναίκας στη Βραζιλία από τον 49χρονο σύζυγό της ο οποίος αφού την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, στη συνέχεια της ξερίζωσε την καρδιά.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τέσσερις ώρες πριν την άγρια δολοφονία, το θύμα, η Μιλένα Ντάντας Μπερέτα Νιστάρντα, είχε καταγγείλει τον δράστη, τον Μαρσέλο Νιστάρντα Αντονιάσι, για βιασμό.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη με το μαχαίρι στα χέρια στην πόλη Τούα, βορειοδυτικά του Σάο Πάολο. Κατά πληροφορίες ο δράστης ομολόγησε αμέσως την πράξη του και ζήτησε να τον σκοτώσουν. Όταν, όμως, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα αρνήθηκε να δώσει απαντήσεις για το έγκλημα.

Η καταγγελία που φέρεται να προκάλεσε το δολοφονικό αμόκ του δράστη έγινε στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας με το φονικό να διαπράττεται περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η 53χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι της και να την υποχρέωνε να κάνει σεξ μαζί του παρά την δική της άρνηση.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από 29 χρόνια έχοντας αποκτήσει έναν γιο, με τον δράστη να έχει μια κόρη από άλλη σχέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κακοποίηση της άτυχης 53χρονης φέρεται να έγινε εντονότερη όταν τα δύο παιδιά έφυγαν από το σπίτι πριν από μερικούς μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.