ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αστυνομικός στο Περού ντυμένος αρκούδος συνέλαβε γυναίκα για διακίνηση ναρκωτικών την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι συλλήψεις δια μεταμφιέσεων είναι συχνές στο Περού καθώς πριν από τρία χρόνια αστυνομικός ντύθηκε Άγιος Βασίλης και προχώρησε σε συλλήψεις

Αστυνομικός στο Περού ντυμένος αρκούδος συνέλαβε γυναίκα για διακίνηση ναρκωτικών την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένας αστυνομικός στο Περού επηρεασμένος από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου διάλεξε έναν πιο ερωτικό τρόπο προκειμένου να παγιδεύσει και τελικά να συλλάβει δύο γυναίκες για διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το δόλωμα ήταν αστυνομικός που μεταμφιέστηκε σε αρκούδα και ο οποίος εμφανίστηκε στην είσοδο σπιτιού κρατώντας στα χέρια λουλούδια και σοκολάτες.

Όταν η ύποπτη γυναίκα βγήκε από το κτήριο, ο αστυνομικός-αρκούδος και άλλοι συνάδελφοί του με πολιτικά προχώρησαν στη σύλληψή της.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης που οδήγησε σε δύο συλλήψεις, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στο σπίτι βρήκαν 1.500 «μερίδες» κοκαΐνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλλήψεις δια μεταμφιέσεων είναι συχνές στο Περού καθώς πριν από τρία χρόνια αστυνομικός ντύθηκε Άγιος Βασίλης και προχώρησε σε συλλήψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.