ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Αυστραλία: Επέτρεψε εμπορικές συναλλαγές τουλάχιστον 1 δισ. δολλαρίων με τη Ρωσία από την έναρξη των δυτικών κυρώσεων

Σχεδόν ίδιο ποσό με την αξία της στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία

Αυστραλία: Επέτρεψε εμπορικές συναλλαγές τουλάχιστον 1 δισ. δολλαρίων με τη Ρωσία από την έναρξη των δυτικών κυρώσεων

Από την έναρξη της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία, η Αυστραλία έχει επιτρέψει εμπορικές συναλλαγές αξίας σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων με τη Ρωσία.

Αυτό το ποσό είναι σχεδόν ίσο με τη στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια που έχει στείλει η Αυστραλία στην Ουκρανία.

Οι επικριτές θεωρούν αυτή τη στάση παράδοξη, ωστόσο η Αυστραλία φαίνεται να θέλει να ισορροπήσει μεταξύ της υποστήριξης προς την Ουκρανία και της διατήρησης των οικονομικών της συμφερόντων.

Οι εμπορικές συναλλαγές περιλαμβάνουν κυρίως πρώτες ύλες και γεωργικά προϊόντα, ενώ οι εισαγωγές περιλαμβάνουν ενέργεια και μέταλλα.

Η Αυστραλία έχει προσφέρει επίσης σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αντίθεση μεταξύ της εμπορικής και στρατιωτικής πολιτικής της Αυστραλίας έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους δυτικούς, χωρίς όμως να υπάρξει αντίκτυπος ικανός να σταματήσει τις εμπορικές συναλλαγές με το ρωσικό κράτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.