ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυστραλία: Η στιγμή που η μπαταρία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου εκρήγνυται – Γλίτωσαν την τελευταία στιγμή (βίντεο)

Η ένταση της φωτιάς είναι εντυπωσιακή και κατακλύζει την περιοχή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Αυστραλία: Η στιγμή που η μπαταρία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου εκρήγνυται – Γλίτωσαν την τελευταία στιγμή (βίντεο)

Σοκάρουν τα πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν μια τρομακτική στιγμή στο Darlinghurst, της Αυστραλίας, όπου δύο νεαροί βρέθηκαν προ εκπλήξεως και παραλίγο να τραυματιστούν σοβαρά.

Η αιτία του ανησυχητικού αυτού περιστατικού ήταν μια έκρηξη μπαταρίας ιόντων λιθίου που σημειώθηκε μέσα σε έναν ξενώνα.

Το βίντεο αποκαλύπτει μια σκηνή με ανυποψίαστους νεαρούς σε περιβάλλον ξενώνα. Όλα φαίνονται συνηθισμένα μέχρι την καταστροφική στιγμή που η μπαταρία ιόντων λιθίου εκρήγνυται.

Η ένταση της πύρινης σφαίρας είναι εντυπωσιακή και κατακλύζει την περιοχή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου, που χρησιμοποιούνται συνήθως σε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και επαναφορτιζόμενο εξοπλισμό, είναι γνωστές για τη δυνατότητά τους να υπερθερμανθούν και να πάρουν φωτιά, εάν παρουσιάζουν ελαττώματα ή κακό χειρισμό.

Όταν αυτές οι μπαταρίες δυσλειτουργούν, μπορούν να απελευθερώσουν μια γρήγορη έκρηξη θερμότητας και φλόγες, οδηγώντας σε καταστροφικές συνέπειες, όπως φάνηκε σε αυτό το ανησυχητικό περιστατικό.

Η Πυροσβεστική διερευνά επιμελώς τις συνθήκες γύρω από αυτό το περιστατικό με την πυρκαγιά.

@abcnews KABOOM: CCTV captures the moment an e-bike’s lithium-iron battery explodes into flames in a hostel in Sydney, Australia, causing backpackers to flee. One person sustained a minor leg injury in the incident. #ebike #battery #fire ♬ original sound – ABC News
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.