ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δεκατρία φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια φτάνουν στη Λωρίδα της Γάζας

Ογδόντα ένα φορτηγά υποβάλλονται αυτή τη στιγμή σε ελέγχους ασφαλείας από τις ισραηλινές αρχές

Δεκατρία φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια φτάνουν στη Λωρίδα της Γάζας

Δεκατρία φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια μπήκαν στη Λωρίδα της Γάζας από την Αίγυπτο, σύμφωνα με δημοσιογράφο του CNN.

Ογδόντα ένα φορτηγά υποβάλλονται αυτή τη στιγμή σε ελέγχους ασφαλείας από τις ισραηλινές αρχές, σύμφωνα με έναν Αιγύπτιο αξιωματούχο που βρίσκεται στα σύνορα.

Το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε σε δήλωση ότι η ανθρωπιστική βοήθεια παρέχει στο Ισραήλ «σημαντικό περιθώριο δράσης για την υλοποίηση των στόχων του πολέμου».

«Πρόκειται για τρόφιμα και φάρμακα που έχουν ελεγχθεί και επιθεωρηθεί από το ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και παραδίδονται μέσω της Αιγύπτου», πρόσθεσε.

Ο συνολικός αριθμός των φορτηγών που έχουν περάσει στη Γάζα μέχρι στιγμής έφτασε τα 157.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα έχει επιδεινωθεί σημαντικά λόγω του περιορισμού που υπάρχει σε τρόφιμα, νερό, ηλεκτρισμό και καύσιμα. Συνολικά  26 φορτηγά βοήθειας  πέρασαν από το πέρασμα της Ράφα στη Γάζα χθες Δευτέρα, ανακοίνωσε η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.