ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Διάσημη 37χρονη Βρετανίδα ιππέας έπεσε από το άλογό της και σκοτώθηκε (βίντεο)

Η Campbell συμμετείχε σε περισσότερους από 200 αγώνες κερδίζοντας έξι φορές

Διάσημη 37χρονη Βρετανίδα ιππέας έπεσε από το άλογό της και σκοτώθηκε (βίντεο)

Τραγικό θάνατο βρήκε η διάσημη 37χρονη Βρετανίδα ιππέας αγώνων, Georgie Campbell όταν έπεσε από το άλογό της στο Devon τη Βρετανία, την Κυριακή 26/05.

«Το ιατρικό team έσπευσε αμέσως μετά την πτώση της στο φράχτη 5b, ωστόσο, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να σωθεί», ανέφερε ο διοικητικός οργανισμός σε ανακοίνωσή του.

«Το άλογο, Global Quest, αξιολογήθηκε από τους κτηνιάτρους του χώρου και επέστρεψε με τα πόδια στο στάβλο και δεν έχει τραυματιστεί. Για να σεβαστούμε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και θλιβερή στιγμή, δεν θα ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες», καταλήγει το κείμενο.

Η Campbell συμμετείχε σε περισσότερους από 200 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων πέντε αστέρων Badminton και Burghley, κερδίζοντας έξι φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν παντρεμένη με τον συναθλητή της ιππέα αγώνων Jesse Campbell, ο οποίος αγωνίζεται για τη Νέα Ζηλανδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.