ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δυτική Όχθη: Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε δύο Παλαιστίνιους στη διάρκεια συγκρούσεων

O ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του σκότωσαν δύο ενόπλους που πυροβόλησαν εναντίον τους

Δυτική Όχθη: Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε δύο Παλαιστίνιους στη διάρκεια συγκρούσεων

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δύο Παλαιστίνιους στη διάρκεια συγκρούσεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σήμερα, ανακοίνωσαν γιατροί.

Από την πλευρά του ο ισραηλινός στρατός επεσήμανε ότι οι δυνάμεις του σκότωσαν δύο ενόπλους που πυροβόλησαν εναντίον τους την ώρα που προσπαθούσαν να συλλάβουν υπόπτους για ένα περιστατικό με πυρά, στο οποίο τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες.

Το «Άντρο των Λιονταριών», μια ένοπλη παλαιστινιακή ομάδα που δραστηριοποιείται στη Ναμπλούς και αλλού στη Δυτική Όχθη, επεσήμανε στο Telegram ότι μέλη της συγκρούονται με Ισραηλινούς στρατιώτες.

Ο ισραηλινός στρατός δεν έκανε λόγο για θύματα στις τάξεις του στη Ναμπλούς, μια πόλη όπου έχουν αυξηθεί οι επιδρομές των ισραηλινών δυνάμεων έπειτα από μια σειρά αντιισραηλινών επιθέσεων πέρυσι.

Στη διάρκεια της σημερινής επιδρομής ο στρατός συνέλαβε δύο ανθρώπους που φέρεται να βοήθησαν έναν Παλαιστίνιο ο οποίος στις 25 Μαρτίου άρχισε να πυροβολεί στη Δυτική Όχθη, με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο στρατιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.