ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκπρόσωπος των IDF: «Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο στάδιο της μάχης»

Η αεροπορία του Ισραήλ βομβαρδίζει «με έναν ρυθμό που δεν έχει συμβεί εδώ και δεκαετίες»

Εκπρόσωπος των IDF: «Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο στάδιο της μάχης»

Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμνεων, Ντάνιελ Χαγκάρι δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ότι η αεροπορία του Ισραήλ βομβαρδίζει «με έναν ρυθμό που δεν έχει συμβεί εδώ και δεκαετίες».

Σύμφωνα με τη Haaretz ο Χαγκάρι είπε επίσης ότι οι IDF ετοιμάζονται «για τα επόμενα στάδια της μάχης» και το ίδιο κάνουν και οι δυνάμεις που βρίσκονται γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς εννοεί με τη φράση αυτή.

Επανέλαβε, επίσης, ότι ξεπερνούν τους 100 οι αγνοούμενοι από την επίθεση της Χαμάς και ότι έχουν ενημερωθεί οι οικογένειες των 306 νεκρών στις τάξεις των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων και των 203 απαχθέντων.

Με αφορμή, δε, την αναχαίτιση από αντιτορπιλικό των ΗΠΑ πυραύλου που εκτοξεύτηκε από το έδαφος της Υεμένης, ο Χαγκάρι σημείωσε ότι η ισραηλινή αεράμυνα «είναι προετοιμασμένο για τις απειλές αυτού του τύπου».

Νετανιάχου: «Όλα έτοιμα – Θα πολεμήσουμε σαν λιοντάρια μέχρι την τελική νίκη»

«Θα νικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις» δήλωσε χθες ο Νετανιάχου -που επισκέφθηκε τους στρατιώτες που είναι έτοιμοι να εισβάλουν στη Γάζα- και πρόσθεσε: «Ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ στέκεται πίσω σας. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε σαν λιοντάρια και θα δώσουμε βαρύ πλήγμα στους εχθρούς μας, ώστε να πετύχουμε την τελική νίκη». Μάλιστα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανέβασε και σχετικό βίντεο στο Twitter, το οποίο συνοδεύει με τη φράση: «Μαζί με τους μαχητές. Όλα έτοιμα».

Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: «Σύντομα θα δείτε τη Γάζα από μέσα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα σύνορα με τη Γάζα και δίπλα στους στρατιώτες βρέθηκε και ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκαλάντ, ο οποίος κάλεσε τους Ισραηλινούς στρατιώτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα για τη χερσαία εισβολή στη Γάζα. «Θα είμαστε ακριβείς και θανατηφόροι και θα συνεχίσουμε μέχρι να ολοκληρώσουμε την αποστολή», είπε χαρακτηριστικά. «Τώρα βλέπετε τη Γάζα από απόσταση, σύντομα θα τη δείτε από μέσα. Η εντολή θα δοθεί» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.