ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίδειξη στρατιωτικής δύναμης από την Τεχεράνη με μεγάλη παρέλαση εν μέσω ταραχών

Για την 42η επέτειο της έναρξης του πολέμου με το Ιράκ

Επίδειξη στρατιωτικής δύναμης από την Τεχεράνη με μεγάλη παρέλαση εν μέσω ταραχών

Μεγάλη στρατιωτική παρέλαση πραγματοποιήθηκε στο Ιράν εν μέσω ταραχών για τον θάνατο  της 22χρονης Μαχσά Αμινί.

Η παρέλαση έγινε για την 42η επέτειο από την έναρξη του πολέμου με το Ιράκ στις 22 Σεπτεμβρίου του 1980.

Στην παρέλαση επιδείχθηκε όλο το πυραυλικό δυναμικό του Ιράν μεταξύ αυτών και ένα νέο σύστημα ΠΕΠ το Fath 360 το οποίο σύμφωνα με τους δυτικούς αναλυτές αποτελεί  αντιγραφή του αμερικανικού HIMARS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ivan_8848/status/1573338908087164928

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.