ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Φιλιππίνες: Τρεις οι νεκροί από τους πυροβολισμούς μέσα στο πανεπιστήμιο

Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον πρόκειται για στοχευμένη δολοφονία

Φιλιππίνες: Τρεις οι νεκροί από τους πυροβολισμούς μέσα στο πανεπιστήμιο

Ένας ένοπλος εισέβαλε στο πανεπιστήμιο Ateneo της Μανίλας των Φιλιππίνων και άρχισε να πυροβολεί, σκοτώνοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους. Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον πρόκειται για στοχευμένη δολοφονία.

Ο ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο της Μανίλας των Φιλιππίνων κατά την προσέλευση αποφοίτων και των οικογενειών τους σε τελετή απονομής πτυχίων.

Η Ρόουζ Φουριγκάι, πρώην δήμαρχος επαρχιακής πόλης, η κόρη της οποίας περιλαμβάνεται στους αποφοίτους που θα ελάμβαναν μέρος στην τελετή, σκοτώθηκε, ανακοίνωσε τοπικός αξιωματούχος.

Νεκροί είναι επίσης ένας συνεργάτης της πρώην δημάρχου και ένας σωματοφύλακας.

Ο δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ένοπλες επιθέσεις στα σχολεία και τα πανεπιστήμια των Φιλιππίνων είναι σπάνια, παρά την χαλαρή νομοθεσία περί οπλοκατοχής. Ομως, οι δολοφονίες πολιτικών είναι αρκετά συνηθισμένες, κυρίως σε περιόδους εκλογών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.