ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρίκη στη Γαλλία: Δύο βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη – Χειροπέδες σε μια 41χρονη

Άγνωστη ακόμα η σχέση της γυναίκας με τα δύο βρέφη

Φρίκη στη Γαλλία: Δύο βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη – Χειροπέδες σε μια 41χρονη

Μπροστά σε μια φρικιαστική υπόθεση φαίνεται ότι βρίσκονται οι αρχές στη Γαλλία μετά τον εντοπισμό των σορών δύο μωρών σε καταψύκτη σπιτιού στην πόλη Βολκλούζ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από γαλλικά μέσα ενημέρωσης τα δύο μωρά βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη σπιτιού μια γυναίκας.

Όπως μεταδίδει το BMFTV η 41 ετών γυναίκα, για την οποία ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι σχέση είχε με τα δύο νεκρά μωρά, έχει συλληφθεί.

«Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν «ένα τρίτο πρόσωπο» κάλεσε την αστυνομία να ερευνήσει το σπίτι μέσα στο οποίο βρισκόταν ο καταψύκτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί περιμένουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση από την έκθεση του ιατροδικαστή που θα πραγματοποιήσει τη νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς των δύο βρεφών με νέες ανακοινώσεις για την υπόθεση να αναμένονται τις επόμενες ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.