ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Φρικτό έγκλημα στην Αργεντινή: 13χρονος σκότωσε τον 14χρονο κολλητό του με 10 γροθιές στο κεφάλι

Ακαριαίος ο θάνατος του 14χρονου Χοακίν

Φρικτό έγκλημα στην Αργεντινή: 13χρονος σκότωσε τον 14χρονο κολλητό του με 10 γροθιές στο κεφάλι

Ένα άγριο έγκλημα με θύμα τον 14χρονο Χοακίν Σπεράνι για τη δολοφονία του οποίου ομολόγησε ο 13χρονος καλύτερος του φίλος, σημειώθηκε στην Αργεντινή.

Ο 13χρονος συνελήφθη αφού το πτώμα του άτυχου Χοακίν βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι του στις 29 Ιουνίου.

Η τελευταία φορά που είχε θεαθεί ο Χοακίν ήταν το μεσημέρι εκείνης της ημέρας να φεύγει από το σχολείο μαζί με τον φίλο του, που λίγη ώρα αργότερα θα τον σκότωνε, στην πόλη Λαμπουλάγιε στην Αργεντινή.

Λίγη ώρα αργότερα αφού τα δύο αγόρια καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας να περπατάνε το ένα δίπλα στο άλλο, ο 13χρονος βγήκε από το σπίτι στο οποίο είχαν μπει μαζί και επέστρεψε στο σχολείο στο οποίο φοιτούσαν και οι δύο.

Η μητέρα του 14χρονου, Μαριέλα Φλόρες δήλωσε: «Αυτό το παιδί είναι ψυχοπαθής. Ήταν παιδικό φίλος του Χοακίν. Ήταν μαζί από την πρώτη τάξη του δημοτικού. Πήγαιναν ο ένας στο πάρτι του άλλου».

Μέχρι να βρεθεί η σορός του Χοακίν, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση του 14χρονου, από γείτονα που συμμετείχε στις έρευνες, ο 13χρονος έλεγε συνεχώς ψέματα στους αστυνομικούς που τον ρωτούσαν για την τύχη του φίλου του.

Περιγράφοντας πώς βρήκε τη σορό του 14χρονου ο γείτονας είπε: «Περπατούσαμε με δύο ξαδέρφια του όταν μπήκαμε στο σπίτι. Μόλις περάσαμε την είσοδο είδαμε το πτώμα. Τα ξαδέρφια του άρχισαν να ουρλιάζουν. Ήταν σαν ταινία τρόμου. Είδα το πτώμα και δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Χοακίν δέχθηκε τουλάχιστον 10 γροθιές στο κεφάλι. Κατά τις ίδιες πηγές τα χτυπήματα ήταν τόσο ισχυρά ώστε ο 14χρονος να πεθάνει ακαριαία.

Ο 13χρονος δράστης τελικά ομολόγησε αφού εντοπίστηκε το άψυχο κορμί του φίλου του χωρίς ακόμα, όμως, να έχει εξηγήσει γιατί τον σκότωσε τόσο άγρια.

Ο πατέρας του 14χρονου είπε: «Δεν το καταλαβαίνω. Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου. Θέλω να μάθω γιατί το έκανε αλλά δεν έχω απαντήσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα του παιδιού εκτιμά ότι ο δράστης πιθανότατα ήταν ερωτευμένος με τον γιο της και είχε συνεργό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.