ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γαλλία: Άνδρας σε αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε παιδιά σε παιδική χαρά

Ο δράστης συνελήφθη και η περιοχή είναι αποκλεισμένη για τους πολίτες

Γαλλία: Άνδρας σε αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε παιδιά σε παιδική χαρά

Ένας άνδρας σε αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε πολλά παιδιά σε παιδική χαρά, στην πόλη Ανεσί της Γαλλίας.

Ο δράστης συνελήφθη και η περιοχή είναι αποκλεισμένη για τους πολίτες, καθώς οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τη DailyMail, που επικαλείται πληροφορίες του μέσου Le Dauphine της Γαλλίας, ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ένας άνδρας με τουρμπάνι εισέβαλε στην παιδική χαρά και επιτέθηκε με το μαχαίρι στα παιδιά.

Τουλάχιστον 7 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, οι 6 εκ των οποίων είναι παιδιά. Από τα 6 παιδιά, τα 2 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες της Le Dauphine που επικαλείται τις τοπικές Αρχές και πηγή που γνωρίζει το περιστατικό.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αφού η Le Dauphine αναφέρει ότι επικρατεί χάος στο τοπικό νοσοκομείο και τα ασθενοφόρα ενώ οι γιατροί τρέχουν για να φροντίσουν τα παιδιά, φτάνοντας στο σημείο να διώχνουν ασθενείς από τα επείγοντα, οι οποίοι δεν χρειάζονται άμεση φροντίδα.

https://twitter.com/sotiridi/status/1666734978074288128?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1666734978074288128%7Ctwgr%5Eba12b87b8e645171817e3ba9d9b021f723a8b5d5%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Fgallia-andras-se-amok-maxairose-polla-paidia-se-paidiki-xara%2F3792716%2F

Στο σημείο μεταβαίνει η πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ελίζαμπεθ Μπορν, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμανάν, επιβεβαίωσε τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Συρία και είναι 32 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.