ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: Εκκενώθηκαν έξι αεροδρόμια λόγω «απειλής για βόμβα»! (upd)

Συντονισμένο σχέδιο πρόκλησης πανικού στις γαλλικές αερομεταφορές

Γαλλία: Εκκενώθηκαν έξι αεροδρόμια λόγω «απειλής για βόμβα»! (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 13:13) Οι γαλλικές Αρχές, προχώρησαν στην εκκένωση έξι αεροδρομίων μετά από ταυτόχρονες απειλές για τοποθέτηση βόμβας που όλα δείχνουν ότι έγιναν κατόπιν συντονισμένου σχεδιασμού.

Πρόκειται για τα αεροδρόμια της Λιλ, της Νίκαιας, της Λυών και της Τουλούζης με την ιστοσελίδα airlive.net να προσθέτει ότι το ίδιο συνέβη και στα αεροδρόμια στη Ναντ και την Μπωβέ.

Στα σημεία έχουν σπεύσει ομάδες της αστυνομίας και πυροτεχνουργών προκειμένου να ελέγξουν τους χώρους των αεροδρομίων.

Η ανάρτηση του αεροδρομίου της Λιλ

«Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Λιλ μετά από απειλή για βόμβα. Οι υπηρεσίες κρατικής ασφάλειας βρίσκονται στο χώρο», έγραψαν στο X από το αεροδρόμιο της Λιλ.

Προς το παρόν, κανένα αεροσκάφος δεν απογειώνεται από τα εν λόγω αεροδρόμια, σύμφωνα με τη γαλλική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Για τα αεροσκάφη που μόλις προσγειώθηκαν, οι επιβάτες είτε αποβιβάζονται στο τέλος του διαδρόμου, χωρίς όμως να μεταφερθούν στον τερματικό σταθμό, είτε τους ζητείται να περιμένουν στο αεροσκάφος τους.

Βίντεο από το αεροδρόμιο της Τουλούζης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.