ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Δύο μαθητές τραυματίστηκαν

Ο 21χρονος ύποπτος συνελήφθη λίγο μετά την άφιξη της αστυνομίας

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Δύο μαθητές τραυματίστηκαν

Συναγερμός επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης σε σχολείο Ντούισμπουργκ-Μάρξλο, στο κρατίδιο της Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, μετά από επίθεση σε μαχαίρι.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο άτομα, μαθητές, που πιστεύεται πως σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας εννέα και δέκα ετών. Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που τα δύο παιδιά γυρνούσαν από το σχολείο στο σπίτι.

Τα αιμόφυρτα και τραυματισμένα παιδιά κατάφεραν να επιστρέψουν στο σχολείο και βοηθήθηκαν από έναν δάσκαλο που κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Ένοπλοι αστυνομικοί κυνήγησαν τον ύποπτο και ένα ασθενοφόρο έσπευσε για να βοηθήσει τους νέους.

Ο 21χρονος ύποπτος συνελήφθη λίγο μετά την άφιξη της αστυνομίας.

Δεν είναι σαφές ποιο ήταν το κίνητρό του για την επίθεση στα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ισχυρή αστυνομική παρουσία παραμένει στον τόπο του εγκλήματος, ενώ ομάδες ιατροδικαστών έχουν επίσης ξεκινήσει τις εργασίες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.