ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανία: Υπάλληλοι σούπερ μάρκετ βρήκαν κοκαΐνη μέσα στα τελάρα με τις μπανάνες

Η ποσότητα κοκαΐνης κυμαίνεται από 20 έως και 100 κιλά ανά σούπερ μάρκετ

Γερμανία: Υπάλληλοι σούπερ μάρκετ βρήκαν κοκαΐνη μέσα στα τελάρα με τις μπανάνες

Κοκαΐνη μέσα στα εμπορεύματα βρήκαν υπάλληλοι πολλών σούπερ μάρκετ της Γερμανίας που πωλούν φθηνά προϊόντα.

Η κοκαΐνη εντοπίστηκε σε σούπερ μάρκετ του Βερολίνου και του Βρανδεμβούργου, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, επικαλούμενη πηγές των αρχών ασφαλείας.

Προς το παρόν είναι άγνωστος ο αριθμός των σούπερ μάρκετ του Βερολίνου όπου βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες. Στο Βρανδεμβούργο, πάντως, η αστυνομία φέρεται να εντόπισε ναρκωτικά σε τέσσερα σούπερ μάρκετ.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, οι αρχές υπολογίζουν ότι η ποσότητα κοκαΐνης που έχουν ανιχνεύσει σε εμπορεύματα, κυμαίνεται από 20 έως και 100 κιλά ανά σούπερ μάρκετ.

Η αστυνομία βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία εξέτασης των εμπορευμάτων και για το λόγο αυτό, η συνολική ποσότητα κοκαΐνης που αναμένεται να κατασχεθεί, παραμένει ακόμη ασαφής.

Σημειώνεται ότι οι υπάλληλοι εντόπισαν σήμερα το πρωί τα ναρκωτικά κατά τη διαλογή των εμπορευμάτων. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας. Βαριά οπλισμένοι άνδρες αναπτύχθηκαν μέσα κι έξω από τα κτίρια, που βρέθηκαν τα ναρκωτικά.

Η εκπρόσωπος του αρχηγείου της αστυνομίας στο Βρανδεμβούργου, Μπεάτε Καρντέλς, επιβεβαίωσε ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε τελάρα μπανάνας, ανάμεσα στα φρούτα.

Πάντως, η ποσότητα των ναρκωτικών που εντοπίστηκε στα σούπερ μάρκετ φαίνεται να εκπλήσσει ακόμη και τους ερευνητές, όπως σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Λόγω του όγκου των πακέτων όπου βρέθηκε κοκαΐνη, η Κοινή Ομάδα Έρευνας Ναρκωτικών στο Γραφείο Αστυνομίας Εγκλημάτων του Βρανδεμβούργου συντονίζει τις περαιτέρω έρευνες σε στενή συνεργασία με τις αρχές του Βερολίνου», δήλωσε η εκπρόσωπος του αρχηγείου της αστυνομίας στο Βρανδεμβούργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.