ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Για γενοκτονία του ρωσόφωνου πληθυσμού από το Κίεβο κάνει λόγο Καναδή δημοσιογράφος

«Εγώ και οι συνάδελφοί μου τεκμηριώνουμε τα εγκλήματα της Ουκρανίας»

Για γενοκτονία του ρωσόφωνου πληθυσμού από το Κίεβο κάνει λόγο Καναδή δημοσιογράφος

Η Καναδή δημοσιογράφος Eva Bartlett, η οποία καλύπτει τα γεγονότα στο Ντονμπάς, κατηγόρησε το Κίεβο για γενοκτονία κατά του ρωσόφωνου πληθυσμού της περιοχής.

Η δημοσιογράφος ελπίζει ότι θα μπορέσει να αλλάξει τον λόγο, ώστε οι πράξεις της Ουκρανίας να μην είναι πλέον ασβεστωμένες και ο κόσμος να μπορεί να μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι η Ουκρανία διαπράττει γενοκτονία.

«Εγώ και οι συνάδελφοί μου τεκμηριώνουμε τα εγκλήματα της Ουκρανίας κατά αμάχων στο Ντονμπάς. Είναι σημαντικό ότι τελικά η Ουκρανία θα λογοδοτήσει για αυτά τα εγκλήματα πολέμου. Ξέρω ότι όλοι εργάζεστε σκληρά για να κάνετε τη διαφορά και να βοηθήσετε να τερματιστεί αυτός ο έμμεσος πόλεμος των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας στον οποίο Ουκρανοί και Ρώσοι στο Ντονμπάς πεθαίνουν», σύμφωνα με τη Μπάρτλετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.