ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γκάφα ολικής: Κρατούμενοι στη Βενεζουέλα έσκαψαν τούνελ για να αποδράσουν αλλά έπεσαν σε αστυνομικούς

Στο βίντεο στο οποίο καταγράφηκε η αποτυχημένη απόδραση φαίνονται ορισμένοι εκ των συνολικά 20 κρατούμενων που συμμετείχαν σε αυτή να βγαίνουν από το τούνελ και να διαπιστώνουν τη γκάφα τους

Γκάφα ολικής: Κρατούμενοι στη Βενεζουέλα έσκαψαν τούνελ για να αποδράσουν αλλά έπεσαν σε αστυνομικούς

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» με την… τύχη φαίνεται πως είχαν κρατούμενοι στη Βενεζουέλα οι οποίοι αφού έσκαψαν τούνελ και πέρασαν τους τοίχους της φυλακής προσπαθώντας να αποδράσουν, έπεσαν πάνω σε μια ομάδα 30 αστυνομικών που έκαναν άσκηση ακριβώς έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Στο βίντεο στο οποίο καταγράφηκε η αποτυχημένη απόδραση φαίνονται ορισμένοι εκ των συνολικά 20 κρατούμενων που συμμετείχαν σε αυτή να βγαίνουν από το τούνελ και να διαπιστώνουν τη γκάφα τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο λάθος υπολογισμός των κρατουμένων τους οδήγησε να σκάψουν το τούνελ με κατεύθυνση τον χώρο εκπαίδευσης στο αρχηγείο της αστυνομίας της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας, Μαρακαΐμπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά το γεγονός ότι οι 30 αστυνομικοί ήταν άοπλοι, σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι «όλα τέθηκαν υπό έλεγχο» με τρεις από τους κρατούμενους να τραυματίζονται ελαφρά κατά την προσπάθειά τους να αποδράσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.